27 Februari 2011

SSRM Persatuan Belia Waja Watan Negeri Terengganu

Seperti mana yang kita tahu, 71Club telah berdaftar dengan Persatuan Belia Waja Watan Negeri Terengganu..
Crew-crew 71 diharapkan dapat memberi kerjasama kepada PB2W yang ingin & sanggup membantu 71 Club dari anasir-anasir yang telah melabelkan 71 Club dengan ''Rempit'' dalam erti kata lain ''Samseng Jalanan''..
Sama-samalah kita meriahkan lagi group PB2W di Facebook dengan pelbagai cadangan bernas dari anda semua Crew-Crew 71 Club...
layari : http://www.facebook.com/pages/PB2W/131547160205779

1 ulasan:

 1. CABARAN DAN HALANGAN UTAMA IALAH MEMERDEKAKAN PEMIKIRAN ANDA SEBAGAI GENERASI BARU (REMAJA) YANG BAKAL MENGAMBIL ALIH KEPIMPINAN NEGARA DALAM BEBERAPA MASA NANTI, KATA CERDIK PANDAI " JIKA INGIN MELIHAT SESEBUAH NEGARA ITU, MAKA LIHATLAH REMAJA HARI INI" JELAS REMAJA / BELIA ADALAH CERMIN MASA HADAPAN NEGARA.

  MUNGKIN DI SANA KITA TERJAJAH MINDA, KITA AKAN MERASA KITA BERSALAH DAN TERTINDAS DENGAN PERSEKELILING KITA TERUTAMA PENGUATKUASAAN UNDANG-UNDANG ... DALAM MINDA "BERSALAH"

  SEDANGKAN ANDA TIDAK DIBIMBING DAN DIBANTU UNTUK KEMBALI KEPANGKUAN MASYARAKAT, LALU MEREKA SESENANG HATI MENGELUARKAN FATWA (WAHABI) MENGALAHKAN MUFTI ANDA SEMUA SAMSENG JALANAN "BERDOSA BESAR" ... LALU ANDA BENCI KEPADA MASYARAKAT YANG SENTIASA MENCARI KESALAHAN ANDA, SEDANGKAN JAUH BESARA KESALAHAN MASYARAKAT ITU DARI ANDA SENDIRI .... KERABA GAGAL MEMBIMBING ANDA.

  INILAH HAKIKATNYA, ANDA SELAKU RAKYAT MALAYSIA YANG BERUMUR 21 TAHUN LAYAK BERSUARA DAN MENYATAKAN HAK ANDA MELALUI KERTAS-KERTAS UNDI NANTI DALAM PRU. SELAIN ITU ANDA JUGA LAYAK BERTANDING UNTUK DI UNDI ATAU MUNGKIN ANDA NAK JADIKAN 71 SEBAGAI PARTI POLITIK .. IANYA DIBENARKAN DALAM PERLEMBAGAAN NEGARA. INI BERMAKNA ANDA ADALAH BEBAS BUKAN TERJAJAH, MAKA BERFIKIRLAH SECARA POSITIVE ...

  ANDA SEKALIAN MEMIMPIN PERUBAHAN DAN PERADABAN NEGARA MALAYSIA DARI KORUPSI, PENYELEWENGAN, PENINDASAN, PERBUDAKAN DAN SEBAGAINYA OLEH ORANG-ORANG POLITIK ...

  JANGA PERCAYA PADA ORANG POLITIK KERANA LIDAH MEREKA TETAP BERCABANG DUA ... BERSEDIA MENJADI WARGA YANG MERDEKA MINDA DAN FIZIKAL.

  YAKIN BOLEH GEMILANG - RAKAN MUDA FASA II

  BalasPadam